World Cup 2018 - Nu som verdensmester!

oprettet d.

I weekenden den 9.-11. februar deltog jeg i World Cup 2018 i Amsterdam.
Som nævnt i et af de tidligere indlæg, så havde jeg egentlig ikke de helt store forventninger til præmier da jeg tog afsted – min plan var egentlig at hygge mig med mine kollegaer, og lære en masse nyt. Det gør man nemlig på sådan en tur, hvor man er en masse forskellige vippe-nørder samlet fra hele verden – og vi var over 200 nørder fra 20 forskellige lande, som var samlet på ét sted!
 

Fredag d. 09/02 2018
Fredag formiddag tog jeg afsted mod Amsterdam. Jeg mødtes med min kollega, Karina Priis Lemke, i metroen, som vi tog sammen ud mod lufthavnen. Her mødtes vi med min anden kollega, Sofie Brinch Møller, som også skulle med – og som jeg havde fået æren af at dele værelse med, præcist som vi plejer.

Alt foregik som det skulle – vi kom til Amsterdam, kom på plads og fik noget at spise. Herefter valgte jeg at tage en tur i spa’en på hotellet, inden forberedelserne til næste dag gik i gang.
 

Lørdag d. 10/02 2018
Vi stod hammer tidligt op – indregistreringen af den første konkurrence startede nemlig allerede klokken 7, og med vores dagsprogram var vi nødsaget til at spise en solid omgang morgenmad, hvis ikke vi skulle gå kolde halvvejs. Ja, det var faktisk så tidligt, at vores modeller kom senere end beregnet, da den bro de skulle over, ikke var åbnet endnu L

Anyway, vi nåede det hele – og vi gik i gang med første konkurrence – single lashes (som bliver kaldt for Classic lashes internationalt)
Jeg kom rigtig godt fra start – min model var gudesmuk (hun hedder Lækre Lærke hos os) og havde de dejligeste vipper, som var lige til at gå til. Jeg blev færdig en del før tid, og havde derfor tid til at gå alt efter i sømmene. Jeg var utrolig stolt af mit resultat, men var dog en smule urolig for min placering her, da de andre også var knald dygtige.

Vi fik en halv times pause, og herefter gik næste konkurrence i gang. Det var 2D Volume (Light volume).
Her havde jeg også en rigtig smuk model, som i viiiirkelig smuk! Hendes vipper var også skønne at arbejde med, dog nåede jeg ikke at blive 100% færdig, da min pincet valgte at blive elektrisk undervejs, og derfor ikke ville give slip på extensions når jeg satte dem på.

Jeg nåede kun lige at blive færdig med konkurrencen, da jeg kunne mærke at jeg havde det skidt. Jeg skyndte mig ned på værelset for at få lidt søvn, da jeg tænkte det var fordi jeg var træt, men da jeg vågnede igen havde jeg det rigtig dårligt, desværre.
Vi sluttede aftenen af med, at alle pigerne fra Lash Bar Academy tog ud for at spise – og her besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve at stille op i Dramatisk volume dagen efter. Det havde jeg aldrig prøvet før – og havde knap øvet det.

Søndag den 11/02 2018
Den sidste dag til World Cup 2018.
Det var egentlig meningen, at Sofie og jeg skulle have været ude og se Amsterdam, men hjerneblødningen havde lidt ramt os dagen inden, og vi valgte derfor begge to at stille op i dramatisk volume, uden at vi havde prøvet det før.
Vi havde heller ikke vipper med til det, men heldigvis var der et par stande som solgte vipper på hotellet.
Denne morgen er jeg vågnet op med meget feber. Jeg havde hele natten skumsvedt, og var brændende varm – men jeg ville simpelhent prøve kræfter med dramatisk volume lige den dag!
Jeg fik kæmpet mig igennem konkurrencen med nød og næppe, dog var jeg ikke selv 100% tilfreds med resultatet.
Bagefter gik jeg bare ned og sov på værelset, for at jeg kunne være klar til prisceremonien om aftenen.
 

Prisceremonien
Søndag aften stod den på prisceremoni – og temaet var galla. Med knap 40 i feber hoppede jeg i festkjolen og de høje stilletter, og så ellers afsted med mig.

Jeg havde det så skidt, og halvsov nærmest under middagen.

Tiden kom til, at mine kategorier skulle kåres. Jeg havde et inderligt håb om, at jeg ville få en lille pokal med hjem, men vidste godt at konkurrencen var hård.

  1. Pladsen blev råbt op – det var ikke mig. Så blev 2. Pladsen råbt op, det var min skønne kollega, Julie, som fik den. Julie er knaldhamrende dygtig, så der tænkte jeg, at løbet var kørt for mit vedkommende. Jeg tager mig en ordentlig slurk vin – som i virkelig stor – da mit navn bliver råbt op, og jeg nærmest kløjes i det, da det går op for mig, at jeg nu kan kalde mig VERDENSMESTER 2018 i single lashes. Hold nu op, hvor var det vildt.

Jeg kan ikke huske andet fra da jeg går op på scenen, end at jeg tudbrøler, og ejeren af Lash Bar, Rikke, giver mig et kæmpe kram (hun græd lige så meget som mig)

Det næste jeg kan huske er, at jeg løber ud for at face time mine forældre Jeg står ude i gangen med min pokal og bare skriger ”Jeg har vundet, jeg har vundet World Cup”

Jeg tror ikke rigtig at mine forældre kunne høre hvad jeg sagde i starten, jeg var simpelhent så meget oppe og køre, og på samme tid opløst af gråd, at jeg nok har været en del utydelig.
Aftenen gik, og det blev desværre ikke til flere placeringer i top 3 for mit vedkommende.
Herefter drak jeg et glas vin med nogle af dommerne, og så skulle jeg oppe og pakke sammen.

 

 

Næste morgen stod Sofie og jeg relativt tidligt op, så vi kunne nå at få et par timer inde i Amsterdam inden, at vi skulle flyve hjem. Det var super hyggeligt – og jeg må erklære, at Amsterdam nok er min nye yndlings by.

Herefter tog vi i lufthavnen og drog hjem. Da jeg landede i lufthavnen stod mine forældre og min søde veninde, Mie, der og tog imod mig, og så havde jeg bestilt pizza i lejligheden.
Det var så dejligt at komme hjem med sådan en oplevelse i bagagen.

 

Jeg vil helt klart sige, at World Cup er en must-konkurrence at deltage i, hvis man konkurrerer som vippetekniker. Der var sørget for alt. Vi fik mad og drikke imellem konkurrencerne, der var sørget for gode hotelpriser på det hotel det blev hold på – og alt var perfekt! Jeg tager i hvert fald med næste år igen!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar