Medieræset efter World Cup

oprettet d.

Det tog mig et par dage, at komme mig over den influenza, som jeg havde fået tillusket mig under World Cup. Herefter besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve at kontakte nogle af lokalaviserne i Roskilde, hvor min salon er. (Lidt reklame er altid godt som selvstændig J ) 

Paperboy, en lokalavis i Roskilde, ringede til mig kort tid efter, og jeg fik en lille fin artikel på deres hjemmeside, som kan læses her: http://viborher.dk/paperboy/nyheder-paperboy/erhverv/verdens-bedste-til-vipper 

Go’ Morgen Danmark

Jeg havde lavet en aftale med Rikke som ejer Lash Bar. Hvis det gik godt til World Cup, så ville jeg i Go’ Morgen Danmark, da jeg er kæmpe fan af programmet.

Man må jo sige, at det gik nogenlunde for mit vedkommende, og derfor kontaktede Rikke Go’ Morgen Danmark, og fik Julie (som blev nr. 2) og jeg ind onsdag morgen den 21. Februar.

For at det ikke skal være løgn, så fik jeg faktisk mega halsbetændelse to dage inden, og måtte på en antibiotika kur der sparkede r*v. Derudover var der ingen fast føde til mig i 3 dage L 

Men i Go’ Morgen Danmark, det kom jeg!!! Og det var mit mål.

Det var simpelhent den bedste oplevelse jeg har haft, på trods af helbredet – og nu er jeg nødsaget til at finde på en årsag til, at jeg kan få lov til at komme igen!


Berlingske Media, BT & MetroExpress

Efter vi havde været i Go’ Morgen Danmark, så valgte Rikke, Julie og jeg at lave et lille PR møde på Lash Bar Academy – og det var heldigt, at jeg netop var der. Vi havde knap sat os inden at Berlingske Media ringede til mig, og gerne ville lave et interview med et filmklip omkring mig. Som sagt som gjort, en halv time efter bankede de på døren, og det færdige resultat kan ses her: https://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/22-aarige-danske-marie-louise-er-lige-blevet-verdensmester-og-du-har 

 

Jeg fik også lov til at give et lille interview til TV2 Lorry, som vægtede det meget højt hvordan jeg fik min uddannelse til at spille sammen med min virksomhed som hobby. Den kan læses her:

https://www.tv2lorry.dk/artikel/22-aarige-marie-louise-er-verdensmester-i-vipper 

Det var nogle helt fortryllende dage. Det var virkelig rart, at det man har arbejdet på så længe og SÅ hårdt, endelig lykkedes – og at det blev anerkendt.

Jeg er så glad for, at jeg til dagligt ikke er tynget af janteloven – for det var det fedeste at få lov til at opleve, og jeg er super stolt af alt hvad jeg har opnået på så kort tid!

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar