Sådan vælger du den bedste træner til dig

oprettet d. under Vipper

Du har endelig besluttet dig for, at du vil tage træning i en eller flere behandlinger og begynder at undersøge - men du oplever pludselig, at vores branche er det vilde vesten, når det kommer til undervisning.
Der er nemlig ingen lovgivning og derfor kan alle undervise, også selvom de ikke har erfaring eller uddannelse til det.
Og i denne post vil jeg komme nærmere ind på hvad du skal kigge efter, når du skal finde din træner.
Den nemme løsning for mig som træner og virksomhedsejer ville helt klart være at kaste “vælg mig”-kortet, men det er ikke sikkert, at det ville hjælpe dig!

 

Underviseren
Det er meget typisk, at man udvælger et par steder, hvor man så overvejer lige netop hvilket sted man skal vælge.
Mange gange, så er det underviseren som man kigger nærmere på.
Her kan det være en rigtig god idé at dykke dybere ned i den person for at finde ud af, om personen inspirerer dig. Det kan også være, at du kan mærke deres positive energi - eller har set deres arbejde på sociale medier og er helt vild med resultatet.
Tal eventuelt med dine andre kollegaer i branchen om de har en din kan anbefale.

 

Support
Noget andet du skal være opmærksom på, når du skal vælge din underviser er den support der hører med - hvis der overhovedet er nogle.
At kunne bede om hjælp og støtte efterfølgende er uhørt vigtigt. Det er nemlig her du udvikler dig og bygger videre på din rejse!
Sørg derfor for at vælge en underviser der tilbyder noget støtte i form af træningsaftener, supportgrupper - eller bare en der er god til at svare.

 

Omkostninger
Et kursus kan være dyrt - men kurser kan også være for billige. Får du taget et billigt og dårligt kursus, kan du risikere at skulle betale 2 gange. Først for et kursus du ikke kan bruge - herefter for et kursus du kan bruge.

Mange af de lidt dyrere kurser har også en god mulighed for support, og har en underviser der er veluddannet og kan hjælpe dig videre på din rejse.

 

Vælg klogt!
Det kan være fristende at vælge et kursus, hvor du får single Lashes, lashlift, volume, hybrid og mega volume på én gang. Men vær nu klog!
Eyelash extensions er et håndværk, og det er super vigtigt at vigtig at dygtiggøre sig indenfor én gren, inden man hopper videre til den næste.
Tag derfor ikke munden for fuld - tag det derfor roligt og bliv god til én ting inden du går til den næste.
 

Skulle du have spørgsmål vedrørende dette emne, så send os endelig en besked her på vores profil, eller en mail til info@mariloulashes.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar