Kurser i Lash Lift

L'Avely Volume Lash Lift Grundkursus 

Har du ikke stiftet bekendtskab med Volume Lash Lift behandlingen før, eller ønsker du bare at få det hele genopfrisket? 
Så er L'Avelys Volume Lash Lift Grundkursus idéel for dig! 
Vores grundkursus er et heldags kursus, og kommer bl.a. ind på alt fra øjets opbyggelse, hygiejne, kontraindikationer, markedsføring samt alt om behandlingen. 
Til grundkurset hører der et startkit med, som indeholder materialer med op til 20 behandlinger - så du er 100% klar til at gå i gang, når kurset er ovre. 
Udover startkittet, så modtager du også en træningsmanual med alle informationer omkring behandlingen, samt et certifikat du kan hænge i din salon. 
På vores grundkursus får du også mulighed for at øve på 2 modeller under opsyn af vores træner, Marie-Louise, som du også kan spørge til råds undervejs. 
Hele idéen med at øve på to modeller fremfor én model er, at du får behandlingen godt ind under huden, da ikke alle øjne/vipper er ens. På den måde bliver du klar til at gå hjem og have kunder el. modeller med det samme. 
Hos L'Avely Danmark er alle holdene små, intime hold på max 4 personer, hvor der fokuseres på det enkelte individs behov i forbindelse med undervisningen. 
Startkurset varer i 4 timer og frokost, drikkevarer, snacks mm. er inkluderet, såfremt undervisningen finder sted i vores undervisningslokaler. 
Når du uddanner dig hos L'Avely Danmark, så får du adgang til en lukket sparringsgruppe, hvor man kan stille alle de spørgsmål man vil - her er de andre medlemmer super gode til at svare, ligesom vores træner, Marie-Louise, også gerne svarer på spørgsmål. 
Derudover vil du få 10% rabat på produktkøb på selve kursusdagen en valgfri, gratis workshop på vores online akademi (gælder ikke grundkurser).    

Pris for Grundkursus: 

Holdundervisning: 3999 kr. inkl. moms pr. person. 
Eneundervisning: 4999 kr. inkl. moms.