Kurser i Lash Lift

L'Avely Volume Lash Lift Grundkursus 


Har du ikke stiftet bekendtskab med Volume Lash Lift behandlingen før, eller ønsker du bare at få det hele genopfrisket? 

Så er L'Avelys Volume Lash Lift Grundkursus idéel for dig! 

Vores grundkursus er et hel dags kursus, og kommer bl.a. ind på alt fra øjets opbyggelse, hygiejne, kontraindikationer, markedsføring samt alt om behandlingen. 

Til grundkurset hører der et startkit med, som indeholder materialer op til 20 behandlinger - så du er 100% klar til at gå i gang, når kurset er ovre. 
Udover startkittet, så modtager du også en træningsmanual med alle informationer omkring behandlingen, samt et diplom du kan hænge i din salon. 
På vores grundkursus får du også mulighed for at øve på 2 modeller under opsyn af vores træner, Marie-Louise, som du også kan spørge til råds undervejs. 

Hos L'Avely Danmark er alle holdene små, intime hold (max 3 personer) hvor der fokuseres på det enkelte individs behov i forbindelse med undervisningen. 

Startkurset varer i 4 timer og frokost, drikkevarer, snacks mm. er inkluderet, såfremt undervisningen finder sted i vores undervisnings lokaler.

Ligeledes sørger vi for modeller til undervisningen.

Når du uddanner dig hos L'Avely Danmark, så får du adgang til en lukket sparringsgruppe, hvor man kan stille alle de spørgsmål man vil - her er de andre medlemmer super gode til at svare, ligesom vores træner, Marie-Louise, også gerne svarer på spørgsmål. 

 

Derudover, så vil du få 10% rabat på produktkøb på selve kursusdagen, og 15% rabat på dit næste kursus. 

 

Pris for Grundkursus: 

3200 kr. inkl. moms 

Eneundervisning

Eneundervisning er super godt til dig, som gerne vil have optimeret din kunnen indenfor Volume Lash Lift. 
Man kan benytte eneundervisningen til, at lave et Volume Lash Lift på model, hvorefter vores træner vil komme med feedback på dit arbejde. 
Man kan også benytte sig af eneundervisningen til, hvis man har et konkret problem i forbindelse med sin behandling. 

Pris: 

650 kr. pr. time inkl. moms. 

Eksamen

Når du har arbejdet med L'Avelys produkter i noget tid, så har du muligheden for at tage din eksamen hos L'Avely Danmark, og få dit professionelle bevis. 

For at du kan tage eksamen hos L'Avely Danmark kræver det, at du benytter L'Avely Volume Lash Lift system. Benyttes andre produkter til eksamen anses den for værende "ikke bestået" 

Pris: 

500 kr. inkl. moms. 

Demo

Er du allerede uddannet i Lash Lift, måske fra et andet brand? Eller trænger du bare til en opfriskning? 
- Så skal du vælge vores demo tilbud. 
Til dette arrangement får du lov til at se hvordan behandlingen udføres, ligesom du får lov til at stille alle de spørgsmål du skulle have lyst til, hvad enten det er inden for behandlingen, produkterne eller noget helt tredje. 

Pris: 

250 kr. inkl. moms