Velkommen til Marilou Lashes 

Det startede som en lille hjemme-salon med fokus på bryn og vipper, da Marilou Lashes blev stiftet af Marie-Louise Asmussen i 2016.
Som tiden gik, tog Marie-Louise flere og flere kurser, og i 2018 kunne hun kalde sig for verdensmester i single lashes. 
Det stoppede dog ikke her - for til verdensmesterskaberne mødte Marie-Louise sponsoren for eventet, der viste sig at være ejeren af hollandske L’Avely. I en snak bliver de hurtigt enige om, at Marie-Louise skal være den danske distributør og træner for L’Avely i Danmark. Det blev startskuddet til den professionelle del af Marilou Lashes, som vi kender i dag - sidenhen er der kommet mange flere brands til, og der kommer mange flere i fremtiden.
Den dag i dag, fører Marilou Lashes seks forskellige brands, og dertil udbydes der undervisning i produkterne. Marilou Lashes er de eneste i Danmark, der varetager undervisning for de seks brands.
Marilou Lashes har undervisere i hele landet, samt et online akademi som fokuserer på alt fra grundkurser til masterclasses. 
Alle vores trænere er nøje uddannet, så du altid er i gode hænder.
Vi afholder både kurser i egen salon i København, men kan ved efterspørgsel også tilbyde træning af større grupper i en anden salon eller lokalitet.

Marilou Lashes fører følgende brands

 • Marilou Pro
 • PINK Cosmetics 
 • Black Lashes Pro 
 • L’Avely 
 • Imperium Henna 
 • RefectoCil 

Hertil hører også en B2B webshop, hvor du som erhvervsdrivende har mulighed for at oprette en bruger, som vi efterfølgende godkender. Denne del af webshoppen er kun synlig for godkendte erhvervskunder og indeholder varer til videresalg. 

Står du akut og mangler varer? 
Så har du altid mulighed for at komme og købe og afhente varer i vores salon i hjertet af København. 
Vi er at finde i butikken fra tirsdag til fredag mellem 12-16. Ønsker du at afhente varer udenfor dette tidsrum, kan du altid sende os en email eller en sms, og så gør vi, hvad vi kan for at være tilgængelige på det ønskede tidspunkt, så du kan afhente dine varer. 

Vi tilbyder kurser indenfor følgende områder 

 • Eyelash Extensions (både grundkurser og masterclasses)
 • Lash Lift 
 • Brow Lift & Browstyling
 • Henna Brows 
 • Voks (til alle områder af kroppen) 

Vi har også en instagram for professionelle behandlere 
På instagram-kontoen marilou_professional deler vi alle nyheder, samt kommer med  tips og tricks til de forskellige behandlinger. 
Vi håber, du kunne lide vores lille præsentation. Skulle du sidde tilbage med spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at henvende dig til os. 

Kontakt
www.mariloulashes.dk
CVR: 43 85 81 14 
Frederiksholms Kanal 4, sidehuset kld. th.
1220 København K
info@mariloulashes.dk 
+45 22 96 85 22

Black Lashes Pro 

Black Lashes Pro blev til i 2018, hvor fem af vores tids største vippeteknikere slog sig sammen. Det blev til brandet over alle brands indenfor eyelash extensions: Black Lashes Pro. 
Black Lashes er kendt for deres kreative udseende af produkter, men bestemt også deres høje kvalitet. 
Flere af verdens bedste vippeteknikere tyr til Black Lashes, når de skal have deres go-to produkter, inklusive os selv hos Marilou Lashes. 
Black Lashes Pro er nemlig kendt for deres ultra sorte vipper, som udover at være flotte, også er meget nemme at arbejde med. Specielt deres volume vipper er i særklasse med en kvalitet, hvor alle kan finde ud af at lave faner af deres vipper. 
Dertil har tilbyder de fantastiske lime, som har hevet mange placeringer i internationale konkurrencer hjem. Alle deres lime er super innovative og har en konsistens, som passer til langt de flestes arbejdsmetoder og miljø. 

Hos Marilou Lashes startede vi selv som forbrugere af mærket, men da Black Lashes var klar til at gå internationalt, valgte vi at hoppe på vognen. 
Alle vores trænere i Marilou Lashes er certificerede Lash Geeks/ trænere hos Black Lashes Pro og trænet efter deres høje standarder. Du kan derfor være sikker på, at alle vores trænere kan guide dig igennem metoder og produkter, samt hjælpe dig igennem de problemer, du måtte støde på.
Black Lashes Pro findes i flere forskellige lande, men skal du have produkterne eller træningen i Danmark, så er det Marilou Lashes, du skal gå til.

 

PINK Cosmetics


Hos Marilou Lashes forhandler vi den prisvindende voks fra tyske PINK Cosmetics, som lige så småt er ved at tage Danmark med storm.
PINK Cosmetics har revolutioneret industrien med deres prisvindende og innovative voks. Heriblandt deres Next Generation Hard Wax, som har en lav påføringstemperatur på 38 grader. Den er multidirektionel, yderst fleksibel og kan påføres i alle retninger, samt er yderst drøj i brug, så du kan tjene mest muligt per behandling. 
Den fjerner hår og dun ned til 1 mm, tørrer på kun 10 sekunder, er vegansk og efterlader huden huden silkeblød.
Vi anbefaler at benytte voksen sammen med de anbefalede pre- og aftercare produkter, så du er sikret et 100% perfekt resultat samtidig med, at huden efterlades i perfekt stand hver gang. Ja faktisk, så efterlader den et minimum af rød hud, så dine kunder kan gå direkte ud af døren uden at skulle være flove. Next Generation kan påføres på hele kroppen. Vi anbefaler den dog til områder som ansigt, axil og intimt.
PINK Cosmetics Next Generation har desuden vundet priser for bedste voks hvert eneste år siden 2019 ved Beauty Forum Stars Award.

Til de større områder har vi vores StripAway Stripwax, som nemt og skånsomt fjerner hår ned til 2 mm. på områder såsom arme, ben, ryg og bryst.
Den har en lav påføringstemperatur, den indeholder nærende olier, der gør, at den let glider hen over huden, uden du skal bruge alt for mange kræfter, samt sikrer dig en hurtig arbejdsrutine. 
Den påføres i et meget tyndt lag, hvilket gør, at du bruger op til 50% mindre voks end med andre voksmærker. Med andre ord - der er rig mulighed for både at lave behandlingen hurtigt, samt spare penge på brugen af produktet.. 
Sidst men ikke mindst fører vi også PINK Cosmetics Sugaring. 
Den er af højeste kvalitet, perfekt til hele kroppen, og så fungerer den både med håndmetoden, men også ved brug af spatel. 
Den lave påføringstemperatur er igen i brug her til sugaring-behandlingerne, så den efterlader huden i god stand efterfølgende. Den kommer i to forskellige varianter; en soft og en strong. Disse to varianter kan tilpasses, så de passer ind, uanset årstid eller temperatur i din salon. 

Uanset hvilken metode du er mest til, så har vi pre- og aftercare produkter, der matcher behandlingen. 
På vores online akademi finder du en GRATIS produktvideo, hvor vi viser, hvordan produkterne bruges, samt hvilke andre produkter vi anbefaler dertil, hvad enten det er pre- og aftercare eller andet tilbehør.


Er du ikke uddannet i voks, eller ønsker du mere viden? 
Hos Marilou Lashes har vi certificerede trænere indenfor PINK Cosmetics voks metoder, som hellere end gerne hjælper dig i gang uanset niveau. Hos os tager vi dig med på hele rejsen - og allerede når du tilmelder dig kurset, får du adgang til vores online pre-kursus, så du er fuld forberedt på dagen. Ligesom du til enhver tid vil have adgang til dit kursus online, så du kan følge med i opdateringer. 

L'Avely

L’Avely var det første brand, som vi tog ind under vores vinger - så det står vores hjerte meget nært. 
Det er et hollandsk brand med hovedsæde lidt udenfor Amsterdam, og så har de produktion i Tyskland. Du er derfor sikret EU-producerede produkter, når det kommer til kemien. 

L’Avely har flere forskellige produkter:

 • L’Avely Fast Lash Lift 
 • L’Avely Brow Lift 
 • L’Avely Ultra Lift 

L’avely Fast Lash Lift er det milde af vores lash lift produkter.
Faktisk er ingredienserne 1:1 det samme, som der er at finde i vores brow lift produkter.
Er vi derfor løbet tør for den ene, så kan du med fordel benytte dig af den anden. 
Lotion 1 har en pH værdi på 8,7-8,8, samt en trækketid på 7-9 minutter, alt efter hårets tykkelse. 
Lotion 2 har en pH værdi på 2,4-2,6 og skal sidde 2 minutter mindre, end du gav lotion 1. 
Vores lotion 3 er en plejende og nærende olie, som går ind og behandler håret efter en lash lift behandling. Den kan du lade sidde på kunden, når de går. 

L’Avely Brow Lift 
Vores fantastiske produkter til brow lift er også fra L’Avely. 
De er nemme at arbejde med og giver fantastiske resultater. 
pH-værdien er det samme som vores Fast Lash Lift produkter - dog er trækketiderne lidt anderledes.
Lotion 1 skal sidde 9-11 minutter, alt efter håret tykkelse, samt med folie over. 
Lotion 2 skal sidde 2 minutter mindre end lotion 1, stadig med folie over. 
Lotion 3 er den samme plejende og nærende olie, som vi også kender fra vores lash lift. 

L’Avely Ultra Lift 

Ultra Lift fra L’Avely er det nyeste skud på stammen og perfekt til den mere erfarne lash lift artist. 
Proceduren går lidt stærkere - og du kan med fordel blande farve i lotion 2, så du farver vipperne mens du har lotion 2 på. Det sparer dig for en masse tid.
Trækketiderne er som følger: 
Lotion 1: 4-5 minutter alt efter tykkelse på håret 
Lotion 2: 5 minutter uden farve, 6 minutter med farve. 
Og så er resultatet bare super skarpt hver gang! 
 

Alt det andet  

Udover lotions fra L’Avely har vi også en bred palet af andre produkter.
Vi har alt fra RefectoCil farve, patches, tapes, mascarabørster, microswabs, flere forskellige curl pads og mange andre forskellige værktøjer. 
Du behøver derfor ikke at gå flere forskellige steder hen, når du skal købe ind til lash- og brow lift. Vi har det hele. 

Er du ikke uddannet i lash-og brow lift endnu? Det kan vi også hjælpe dig med. Hos Marilou Lashes er vi certificerede trænere for L’Avely, og vi hjælper dig hellere end gerne i gang. 
Har du en salon med flere ansatte, der skal i oplæring? Kontakt os for et tilbud, så kan vi også tilbyde at holde det hos jer.

 

Imperium Henna

Imperium Henna er en af vores mest populære behandlinger indenfor bryn. Behandlingen er perfekt til de kunder som kan lide at vågne op med perfekte bryn!
Imperium Henna’s henna farve kommer fra henna busken (Lawsonia inermis), som har ophav i Nordafrika, Mellemøsten og Indien.
Dens blomster bruges til at lave parfume, mens bladene benyttes til at lave den fantastiske henna farve. 

Hos Imperium Henna finder du farven i 7 højkvalitets pigmenterede farver, som du kan mikse og matche eller blot bruge separat. Det betyder også, at du har en meget stor farvepalette og kan arbejde med alle slags kunder.
Imperium Henna er ikke skadeligt for huden, da det ikke indeholder nogle skrappe kemikalier såsom ammoniak, bly eller brintoverilte.
Imperium Henna farver håret i op til 8 uger og huden i op til 14 dage. Dette betyder også, at dine kunder kan nyde deres perfekte bryn i længere tid end ved normal brynfarve. Den dækker desuden 100% gråt hår. 
Imperium Henna arbejder hurtigere end andre brow henna produkter, og det giver dig mulighed for at arbejde hurtigere og nå flere kunder i løbet af en dag. 
Marilou Lashes står for al salg og træning i Danmark.
Lyder det som en behandling som I skal have i jeres salon, så skal I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte os.
Vi fører alle produkter, samt træningssessioner på alle niveauer.